Geng bas sekolah (^_^)

senangkan jadi lelaki...

"Senangkan jadi lelaki...." .... ...... ...... ......... .............. ................ .............

Tiap2 ari balik keje aku akan lalu kat area Bas Station Pekeliling tu... sebab opis aku dekat2 situ jer, aku pegi & balik keje pun naik LRT (station Titiwangsa)... sebab nak elak jem.. hihi.. kalau dari umah aku kat cheras tu nak ke opis aku ni, jem jangan cakap la... so naik lah LRT...

Kat Bas Station Pekeliling ni bukan bas je banyak.. teksi pun banyak.. mungkin sebab senang bole dapat banyak pelanggan kot...

Then ade satu bahagian jalan tu, betul2 depan tangga & escalator yang nak ke tempat pembelian tiket LRT tu... bile aku lalu.. hidung aku mesti di hidangkan dengan bau yang sangat HANCING..!! so tiap kali lalu sane.. aku akan tahan nafas aku... BUSUK SIOT!!! then pernah terdetik dalam hati aku... "ni mesti ade antara pemandu2 teksi or mangkok2 mane tah yang jadikan tempat tu tempat buang air kecik.." dan semestinyalah kaum ADAM la kan? kan? kan? aku bole terpikir camtu sebab... memandangkan kawasan kat tepi tangga tu yang agak terlindung dengan BOARD besar yang nunjuk arah untuk pengguna2 yang nak menaiki LRT.. kene plak belakang board tu ade semak2.. so aku rase lagi senang lah 'mangkok' yang tak bertamadun ni melepaskan hajat keciknye...

DAN ternyata sangkaan aku TIDAK MELESET... pernah sekali tu aku lalu (nk blk keje).. aku TERnampak seorang LELAKI yang berpakaian pemandu teksi (kemeja khas untuk pemandu2 teksi bewarna putih) tengah buang air kecik kt belakang board tu... aaarrrggghhhh!!!! tu pasal aku gelar dorg tu 'mangkok'.. "akai ada ka???" ... padahal kat area tu ade PUBLIC TOILET kot... dekat giler kot... apesal tak gune? sebab kene bayo? 20sen? 30sen?

so.. senangkan jadi lelaki? kencing berdiri pun slumberr jerrr & actually bukan sekali tapi banyak kali jugak la aku selalu TERnampak mende2 macam ni... & bukan kat situ je.. tapi kat tempat2 lain jugak... eeeuuu... PENGOTOR giler...!! kalau agama lain tu aku tak bape heran sangat la.. tapi STILL PENGOTOR & TAK SENONOH... kalau yang beragama Islam tu plak?? tak MALU ker? sedangkan dalam Islam sangat2 mementingkan kebersihan, dah kalau kencing pun merata, memang SAH2 la tak cuci.. air takde..!! huhu...

Tahu tak..?? (DARI SUDUT ISLAM) macam mana syaitan2 yang 'sakit' nak MENYEMBUHKAN balik keadaan mereka??? anda tau? salah satu caranya adalah MANDI DENGAN AIR KENCING MANUSIA YANG BERDIRI... so sebenarnya tak kire lelaki atau pun perempuan, terutamanya yang beragama Islam... MESTIlah kencing duduk..!! perempuan biasenye memang duduk la kan... tapi lelaki? sedangkan kalau masuk tandas lelaki pun mesti ade mangkok tandas KHAS untuk berdiri... kan? kan? kan? so memang SAH la kebanyakkan LELAKI kencing berdiri... (patotlah syaitan makin KUAT sebab sentiasa dapat 'UBAT PENYEMBUH')....

.... * Maaf sekiranya ayat2 diatas agak kasar *.... (^)_______(^) ....


SENANGKAN JADI LELAKI????
(kacak plak mamat ni...) ♥♥♥♥ (^_^)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

12 comments:

QueeN TerataI said...

errrr... kencing berdiri kat tempat public? ewwwwww

Zul Fattah said...

erm.. kat tempat public, aku tak pernah buat.. tapi kat tempat lain, aku pernah buat.. haha.. biase la laki kan..

Kancil 8349 said...

hahaha....nak bagi baja kat kawasan tersebut...tapi itulah...badan je manusia tapi akal binatang...bukan kancil tidak pernah buat, pernah dan bukan kat public...itu pun sebab terdesak...hehehe...time tak de tandas di kawasan tersebut

syuzi syofia said...

sal : eeewww.. jgk (~_^)

zul fattah : well... senangkan jadi lelaki?? :P

kancil : hahaha... klu pmpuan plak dlm keadaan cam tu camne ek? keadaan takde tandas tu?? huhu

Bro ahmad said...

bro tak buat macam tu memalukan...baru post entri blogger berlagak,menyampah tul

iMBobo said...

adoi buat malu kaum je lah abg teksi tu ish3,.

Shuhaida Subri said...

uik.. pernah gak lalu tempat ni & perfikir psl tu.. hahaha..
memang hancing gile.. nak muntah pun ada gak..

kebetulan blog sy pun ada gak cite psl LRT.. hehehe

Blog Sayer

syuzi syofia said...

bro ahmad : mmg menyampah.. (^_^)
imbobo : malukan kan akn?
shuhaida : kannn... mmg bau busuk.. huhu

Zul Fattah said...

erm.. senang sangat.. haha.. siap ada controller lg.. hhaha..

sergeant keroro said...

malu la nak buat public, huhuk

Santri T.P.I.N.I said...

memalukan kaum lelaki jela pemandu teksi tu...hu3

boleh juga baca entri ni:

http://sun3tpini.blogspot.com/2011/09/50-istimewanya-wanita.html

Anonymous said...

Bese la area pekeliling tu...dari dulu lagi... ak dlu slalu gak berulang lalu jejantas tu nk ke depan kpj...kalau kol 12keatas tu mmg jadi port kencing la sbb toilet dia bkunci...Laki ke wanita sama je yg mana lepak situ tapi mostly laki