Geng bas sekolah (^_^)

Segmen Kancil8349 : Pengalaman Korang Semasa Menghadapi Peperiksaan UPSR

klik to join (^_^)

OK... meh nak try ce citer... hik hik hik... aku dah tak bape ingat dah... al-maklom la.. dah lame giler kot... aku citer mane2 yang aku hingat je lah yer...

Aku amik UPSR mase tahun 1994, 17 tahun yang lepas...(tue dah aku ni sobona ehh) :P.. kat Sekolah Rendah Kebangsaan Gombak Utara... mase tu.... (issshhh lupe lah)... yg aku hingat... mase dalam dewan peperiksaan aku takde meniru... takde datang lambat... berpakaian lengkap sekolah... sume alat2 tulis ade... bag sekolah ltk kat ujung bilik darjah.. aku jawab peperiksaan dengan slumbernye... hihi... tu je la yang aku hingat... lain2 mapuh tak hingat dah... hehehe

Paling aku hingat mase Kem Motivasi untuk2 pelajar UPSR... berkemping kat sekolah sabtu & ahad... bile lastday kem nak tamat... kami semua diberi ceramah oleh ustaz kat sekolah tu... ceramah tu SANGAT2 sedih & kene ke kalbu semua murid2 TERMASOK lah aku... ramai yang aku tengok tundukkan kepala & menangis... TERMASOK lah aku... hihihi....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

11 comments:

Kancil 8349 said...

terima kasih kerana sudi join segmen kancil...

ndak apa...yang penting kita ada kenangan masa UPSR kan...wah...memang best kalau dapat berkhemah di sekolah...

QueeN TerataI said...

heheheheh join ye syuzi.. aku lom sempat lg nie.. :)

iMBobo said...

kem motivasi lah tu ye, dah biasa dah nangis2 ni hehe..

yayath said...

hye kak:)singgah dari segmen yang sama~`hehe

best je camping kat sekolah time weekend before upsr:)hehe

sea_lavender said...

mcm nk ambk je upsr kembali~~ nice entry =)

Ummi_R❀salici❀us said...

singgah dari segmen kancil jugak :D

Ummi_R❀salici❀us said...

singgah dari segmen kancil jugak :D

[sutera kasih] said...

wahhh lama dh tu kan..sy dulu 1999 huhu

Kancil 8349 said...

Salam,

Kancil dah buat entri khas untuk blog ini...jomlah terjah

http://kancil8349.blogspot.com/2011/09/entri-khas-mereka-yang-tidak-lupakan.html

ciK LyndaWawa said...

hai..kite sebaya laa..terjah dari segmen yang sama..=]

Gogi So said...

Thanks your post!
You can download ringtones free here:
http://bestringtones.mobi/hip-hop-ringtones/,
http://bestringtones.mobi/electronica/,
http://bestringtones.mobi/dance-ringtones/,