Geng bas sekolah (^_^)

salam 2012

Assalamualaikum w.b.

Lame gile x update blog ni... klu bole tgk.. agak2 dh BERHABUK gile blog aku ni.. hihihi.. tp xpe dh lap2 BAEK PUNYE.. so x berabok dah.. kikiki.. wah BLOG ni dh BERTUKAR..? tibe2 jd lain giler... LOST kejap... hikhikhik

ape yg buat aku bz sgt2 tu...? hehehe... yg buat bz sgt sbb.. 1 hal.. tibe2 xde idea nk type blog ni.. 2 hal .. sbb aku bz but persiapan... persiapan? PERSIAPAN KAHWIN (^_^) & alhamdulillah

Majlis pernikahan aku
pada 17 december 2011 bersamaan 21 Muharram 1433 & Bersanding plak pada 18 december 2011 bersamaan 22 Muharram 1433 (^_^).... dan majlis belah lelaki plak (bertandang)... haa ni agak jauh ket tersasar .... pada 22 January 2012... haaaa TEROR x aku?? majlis kawen aku smpi 2 tahun tuUuuUuu.. hahaha.. ko mampo??? ekekekeke (gile belagak gagak!) kikiki

Aku bernikah dengan jejaka bernama Mohd Zaharudin Bin Yaacob .. jugak seorang BLOGGER.. tp bukan BLOGGER TEGAR lah ekk.. :P umur die dgn aku x jauh beza.. beza kami SETAHUN jer... walaupun hakikatnye aku suke lelaki yg jauh lebih tua... tp xpe la.. dah JODOH kn? kn? kn? "sesungguhnya Aku (Allah) lebih mengatahui sedang kamu tidak mengetahuinya".... dr ayat or surah mane pn aku dh lupe... cume ingt ayat tu je!! hehe

Kawen ni seronok sgt2!!... tau x kenape? hehe.. sebab.. dulu sblm kawen.. klu jln skali x leh pegang2 tgn.. x leh nk jln dekat2 sgt... klu duduk pn x leh dok rapat2...hihi... bile dh kawen ni.. g tating pn syok jer.. baru HALAL nk pegang tgn.. baru HALAL nk jln dekat2.. baru HALAL nk dok rapat2... heheh TAPI yg x bestnye... bile kene PJJ = Perkahwinan Jarak Jauh... sangat TAK SUKE ekkk!!.. tp nk buat camne kn? kn? kn? (-_-) ... dlm dok type blog ni pn dok rase RINDUNYE KT SUAMI SAYE TU... (T_T)

btw.. thanks buat my best fren SALMIZA or QueenOfButterfly sbb ade buat entry KHAS utk aku mase aku kawen aritu.. JASAMU DIKENANG SAL... (~_^)




ni lah suami saye! (^_^) love him so much!!

aku berharap rumahtangga yg kami bina atas kasih syg kami kpd Allah ni mendapat berkah dunia & akhirat... berkekalan hingga akhir hayat.. hingga ke syurga Firdaus Mu.. semoga kami saling menjaga kehormatan antara satu sama lain terutama di kala berjauhan, semoga menjadi suami isteri yg beriman, bertaqwa, berakhlak, dikurniakan zuriat yg soleh & solehah, bertanggungjawab dalam segala hal, saling berkasih sayang sesama keluarga, bersangka baik pada pasangan, di tetapkan kepercayaan diantara kami, saling mengingati & saling berpesan-pesan.. dan AKU SANGAT BERDOA & BERHARAP semoga suami ku akan BERHENTI MEROKOK (T_T) (isshh klu nk tulis ni byk gile nih... cukup la takat ni ekk...) (^_____^)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

16 comments:

QueeN TerataI said...

akhirnya my fren is back to track!! hehehehe.. sama2 kasih... hadiah ko ni bila la aku nk bg eh? hehehe xpe2 hadiah tu x cair dun worry.. dan juga x lapuk! aku doakan sempga korg berbahagia selalu dan kekal hingga ke hujung nyawa.

PCL said...

selamat pengatin baru...semoga berbahagia hingga hujung nyawa...sweet couple!

syuzi syofia said...

sal : klu ko dtg kenduri kt klantan tu nnt... ko bwk la.. hehehe... klu x pn... xpe.. nnt2 kite jmpe lah... (^_^)

PCL : Thanks! (^_^)

Katak Hijau said...

jalan2 sini pulak.. terharu lak baca entry ni.. sobs.. mudah2an akak ngan pise akan slalu dok sebumbung satu ari nanti.. amin.. cpt2 dapat baby yek.. hehe

syuzi syofia said...

haaaa... Ira.. akak nk msk blog ira x dpt.. ira private ekk?? x leh nk komen2 kt blog ira tu... hik hik hik.. aminnn jgk.. insyallah ekk.. (~_^)

iMBobo said...

tahniah! bobo doakan bahagia smpai akhir hayat :) aminn..

Joe Black said...

tahniah syuzi dan pise...semoga kekal bahagia hingga ke akhirnya :D

XtrEmeDevilGurL said...

(^_^)

Qaseh Suhaida said...

tahniah...moga cepat-cepat dapat baby

syuzi syofia said...

THANKS ALL!! (^_^)

Kancil 8349 said...

selamat kembali Syuzi...selamat tahun baharu...


dah berstatus nie banyak cabarannya...kena banyak bersabar...tapi kan...ndak sangka tarikh perkahwinan kita sama cuma tahun je berbeza...hehehe...nampaknya kita sambul ulang tahun perkahwinan yang sama pada tahun nie

MaryaYusof said...

Salam,
Selamat Pengantin Baru... wish both of you live happily ever after... salam kenal & follow~

MaryaYusof said...

Salam,
Selamat Pengantin Baru... wish both of you live happily ever after... salam kenal & follow~

syuzi syofia said...

kancil : wahh.. x sangke same plak kite... (^_^)

Kancil 8349 said...

:)...terbaik orang kata...hehehe

ciK LyndaWawa said...

wah..semoga bahagia selalu ye.. tahniah..=]