Geng bas sekolah (^_^)

Jom Terjah Blog Newbie


Imbobo buat segmen lagi... dulu aku x dapat join.. sbb x tau camne nak join.. so kali ni aku nk join lah... (~_^) ... (tgh FREE ni...)

imbobo : "Dalam entry nyatakan entry terbaik korang pernah hasilkan"
syuzi pun tak tahu mane satu entry syuzi yang best.. rasenye macam semua tak best.. hihihi... tapi takpe lah syuzi amik je la mane2 entry yang syuzi rase syok sendiri macam best.. hihi... nak letak 2 entry boleh x? tak cakap pun bape bole letak.. kn? kn? kn?

(1) banyak orang tak tahu
(2) banyak orang tak tahu 2

Kenape aku syok sendiri kate entry tu macam best?? sebab 2 entry aku tu mengandungi banyak INFO yang banyak orang tak tahu.. (^_^) saje je nk share ilmu untuk semua pembaca blog aku ni... walaupun ade beberape info aku tu ade orang dah tahu.. tapi xpe la.. kot2 ade lagi orang yang tak tahu... so dorg bole tahu.. kn? kn? kn? (^_^)

imbobo kate... Blog akan dipromote bila:

  • mempunyai entry terbaik yang menarik + surprise
  • jumlah komen yang banyak pada entry tersebut + surprise
  • 5 peserta terawal + surprise
yang aku colorkan dengan color merah tu aku x bape bekenan... SEBAB... blog aku ni mane la banyak pengomen yang RAJIN nk mengomen blog aku... huhu... tapi xpe lah.. bedal aje (^_^)

so klu korang nak join segmen ni... jomlah... just klik on the banner... & u almost there... (cewaaahhh.. sekepong london plak aku...)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

17 comments:

QueeN TerataI said...

blm sempat nak join lg.. bz weiiiiiiii

Gen2Merah said...

memang berinfo lah entri itu.. keep it up yaaa...

syuzi syofia said...

sal : aku tgh free ni.. tu psl join..(^_^) kikiki

gen2 merah : timacih... tengah kumpul2 info lagi ni.. :P

PCL n mmD said...

ada pekongsian yg bagus2..roger2 la kat PCL ek..

Kancil 8349 said...

kancil pun baru taw...anyway terima kasih kerana kongsi maklumat seperti itu...datang dari segmen yang sama

syuzi syofia said...

PCL : oritee (^_^)
kancil : same2...

syuzi syofia said...

PCL : syuzi x dapat nk buka blog PCL.. pesal tah... so x dapek la nk roger2 kt PCL...

iMBobo said...

thanks join cik syuzi! :)

eyryn said...

haii dear ! ryn singgah cnie dari segmen same..
btw, ryn sudaa follow cnie yerr..
jowm singgah blog ryn jugakk..

http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/jom-terjah-blog-newbie.html

wanie wonek said...

hai. saya singgah dari segmen yang sama. kalau sudi jom la jln2 kat blog saya. kalau sudi lagi, komen la apa yang patot ttg blog saya yang boleh diperbaiki. thanks a lot :)

CikHoneyBee said...

hey hey kamu.. cikhoneybee dtg dr segmen yg sma.. dtg mgulurkan ikatan persahabatan.. nk terima tk? hehehe.. jmpt ke blog ya :)


http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-terjah-blog-newbie-ke-2.html

CikHoneyBee said...

hey hey kamu.. cikhoneybee dtg dr segmen yg sma.. dtg mgulurkan ikatan persahabatan.. nk terima tk? hehehe.. jmpt ke blog ya :)


http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-terjah-blog-newbie-ke-2.html

[sutera kasih] said...

singgah dr segmen yg sama :)

salam ukhuwah dear, kalau sudi, singgahla blog sy hehe

http://suterakasihyann.blogspot.com/2011/10/jom-terjah-blog-newbie.html

Kancil 8349 said...

wah dah lama kamu ndak muncul..sibuk juga ke...berharap muncul kembali

Zul Fattah said...

wah.. dah pandai join segmen yup? hehe.. gud luck k.. hehe

Kancil 8349 said...

ke mana sudah pemilik blog nie...dah lama menyepi...:)

Ummi_R❀salici❀us said...

gudluck... :)